Son Oyunlar :
Home » » Footbal Manager 2014 indir

Footbal Manager 2014 indir

{[['']]}

Geliştirilmiş Maç Motoru
3D Maç Motoru büyük ölçüde geliştirildi; geliştirilmiş yapay zeka, geliştirilmiş aydınlatma ve futbolcu animasyonları, bireysel futbolcu karakter ve forma modelleri, sahadaki olaylara karşı daha gerçekçi futbolcu tepkileri ve bir çok iyileştirme bir araya gelerek bugüne kadarki en güzel görünen ve en hızlı FM Maç Motorunun ortaya çıkmasını sağladı.

Taktiksel revizyon
Taktiklerin yaratılışı, seçilişi ve futbolcu rolleri ve takım stratejilerine etkisi tamamen baştan tasarlandı. Futbolcular için birden çok pozisyon için farklı roller belirleyebileceksiniz, yeni futbolcu rolleri, talimatlar ve rakip menajerlerin yapay zekalarındaki gelişimler taktiklerini zaman içinde daha iyi biçimde adapte etmelerini sağlayacak.
Daha gerçekçi transferler ve sözleşmeler
FM 2014 rakip takım ve menajerlerin transfer teklifleri yapar veya cevap verirken daha gerçekçi bir yaklaşım takınmalarını sağlayan yenilenmiş bir transfer modülü içerecek. Oyuna yeni ‘gerçek dünya’ transfer şartları da eklendi; futbolcuyu satın alınan takıma kiralamak, takımlara para ve futbolcu takası teklif etmek mümkün olacak; yedek kulübesi için prim teklifi gibi yeni sözleşme şartları kullanılabilecek. Ayrıca eski ‘sıra-tabanlı’ transfer görüşmeleri artık iki farklı şekilde yapılabilecek: denenip test edilmiş eski sistem ve FM’in sözleşme görüşmelerinde kullanılana benzeyen yeni ‘canlı’ sistem.

Daha gelişmiş yönetim kurulu etkileşimi
FM 2014’te sözleşme görüşmeleri de daha gerçekçi çünkü artık menajerler ve yönetim kuruları hem ilk görüşmede, hem de sözleşme yenileme tartışmalarında takım için vizyonlarını ortaya koyup taleplerde bulunabilecekler. Menajerler başka bir takımdan teklif aldıklarında sadakatleri karşılığında transfer ve maaş bütçelerini tartışmaya açabilecek ve buna göre diğer takıma gidip gitmemeye karar verebilecekler.
Futbolcular, personel ve medya arasında geliştirilmiş etkileşim

Artık futbolcular, menajerler, rakipleri ve medya arasında daha da iyi derecede etkileşim bulunacak. Örneğin antrenör personeli yedek ve genç takım futbolcularının performansları hakkında geri bildirimlerde bulunabilecekler. Menajerler önemli futbolcularından mutsuz oyuncularla konuşmalarını isteyebilecek, sezon sonu toplantılarında menajerler oyuncularına o sezon nasıl bir performans gösterdiklerini anlatıp gelecek sezondaki hedefleri hakkında bilgilendirme yapabilecek.
Haber sistemi
Haber sistemi de menajerlerin birçok takım sorununu doğrudan posta kutusu üzerinden halledebilecekleri şekilde yenilendi. Artık haberler kategorilerine bağlı olarak farklı renklendirilecek ve daha çok detay içerecekler – örneğin gözcü raporlar tek bir haber öğesi olarak gösterilecek, içinde gözlenen tüm futbolcular hakkında rapor bulunacak ve futbolcuları listeye ekleme ve teklif yapma seçenekleri mevcut olacak.
Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü
FM 2014’in kullanıcı arayüzünde de büyük değişiklikler yapıldı. Antrenman özeti sayfası, transfer merkezi ve haber ana sayfası gibi önemli alanlar baştan tasarlanırken, oyunun genel kullanıcı arayüzünde de irili ufaklı birçok yeniliğe gidildi. Oyunda kullanılan dil de gözden geçirilerek gerçek dünya futbolunda kullanılan dile daha yakın olması sağlandı.
Football Manager Klasik modu yenilendi
Menajerler artık Klasik modunda daha da etkileyici bir deneyim için üçten fazla oynanabilir ülke seçebilecekler. Ayrıca FM’in ‘hızlı oyun’ modu da artık Transfer Bitiş Günü, Maç Planı sihirbazı ve yeni açılabilirler içeriyor.

PC Sistem Gereksinimleri
Minimum:
OS: Windows XP, Vista, 7, 8
Processor: Intel Pentium 4, Intel Core AMD, Athlon. Windows XP: 1.6GHz+, Windows Vista/7/8: 2.2GHz+
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100: 128MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 3 GB available space

Mac Sistem Gereksinimleri
Minimum:
OS: Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8
Processor: Intel Core 1.8GHz+
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce 7300 GT, ATI Radeon X1600, Intel GMA X3100: 128MB VRAM
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 3 GB available space
Additional Notes: OpenGL 2.0 compliant

Linux Sistem Gereksinimleri
Minimum:
OS: Ubuntu 12.04 LTS Linux
Processor: Intel Pentium 4, Intel Core AMD Athlon: 1.8GHz+
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce 7300 GT, AMD Radeon HD 2400 Pro, Intel HD 3000/4000: 128MB VRAM
Hard Drive: 3 GB available space
Additional Notes: OpenGL 2.0 compliant

KAYNAK:http://store.steampowered.com/app/231670/
Share this article :

Yorum Gönder

:) :( :)) :(( =))
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oyun İndirme Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger