Son Oyunlar :
Home » » Atomic Bomberman indir

Atomic Bomberman indir

{[['']]}

Atomic Bomberman tarafından bir oyun Interplay için PC 1997 yılında piyasaya sürüldü. Bu ilk özgün Bomberman için geliştirilecek oyun , Windows , ve serinin ikinci oyunu 1992 en aşağıdaki, PC için yapılan Bomber Man .
Oyun oldukça sıradışı Bombacı resmen dan lisanslı gibi, seri Hudson Soft ve Amerikalı bir ekip tarafından geliştirildi. Serinin en başlıklar Japonya'da geliştirilmiştir. Bu farklı bir görünüme sahiptir ve diğer karşılaştırıldığında hissediyorum Bomberman kullanılarak, (değişmemiş olarak temel oynanış rağmen) bir sonucu gibi başlıklar ön render animasyon elle çizilmiş aksine 3D karakterler ve arka planlar sprite , tekno -ilham arka plan müziği ve geniş kullanımını ve Oyun sırasında ses örnekleri. Ses klipleri tanınmış ses aktörlerin olan Charlie Adler ve Billy West .
İçindekiler
1 Seviye editörü
2 Gizli oyun seçenekleri ve ses paketleri
3 Referanslar
4 Dış bağlantılar


Seviye editörü
Oyuncu yeni haritalar oluşturmak için mevcut haritaları düzenlemek için yeteneği gibi sahiptir. Oyun tarafından kullanılan haritalar. Sch "Plan" Dosyalar şeklindedir. Ana menüde, seviye editörü etkinleştirmek için e tuşuna basın altı kez Ctrl tuşunu basılı tutun ve. Harita editörü Oyuncu yumurtlar temsil etmek için farklı renklerde (0-9) ile noktalı harita gösteren, basit bir arayüz. Sayı tuşları yere sokacak hangi seçim ve fare imleci nerede seçer.
 YOĞUNLUK denilen bir fonksiyon kırılabilir öğeleri koleksiyonu nasıl "yoğun" seçer. Powerup Yöneticisi dahil edilecek powerups listesini seçer, ne sıklıkta, imha edilebilir olup olmadığını ve iki çatışan güçler (örneğin Eldiven karşı bomba splooge gibi) toplanır ne olur. Editörü aynı zamanda temel bir grafik arayüz spor oyuncu "Green Acre" tema ve tek renkli, desenli gösterimi arasında geçiş yapabilirsiniz.
Share this article :

Yorum Gönder

:) :( :)) :(( =))
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oyun İndirme Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger