Son Oyunlar :
Home » » Euro Truck Simulator 2 indir

Euro Truck Simulator 2 indir

{[['']]}

Euro Truck Simulator, bildiğimiz tır simulasyon oyununun Avrupa için hazırlanmış versiyonu! Kargolarınızı Roma'dan Berlin'e, Madrid'ten Prag'a ve diğer Avrupa şehirlerine taşıyacaksınız.
Euro Truck Simülatör tüm dünyada en çok sevilen oyunla arasında yer almaktadır. İlk versiyona göre oldukça değişmiş ve gelişmiş olması onu çok daha dikkat çekici kılmaktadır. Dünyaca ünlü markaların tırları lisanslı olarak yer almaktadır. Bunların arasında MAN, RENAULT, SCANIA gibi birçok farklı markanın birbirinden güzel modelleri yer almaktadır. Oyun oynarken kamyon ve tırlarınızda performans artışı sağlayabilirsiniz. Oldukça zevkli ve eğlenceli olan Euro Truck Simülatör ile zamanın nasıl geçtiğinin farkına bile varamayacak ve oturduğunuz yerden kalkamayacaksınız.

Oyun içerisinde tam 60 tane ülke yer almaktadır. Bu oyunda sizden istenen şey kıtalar arasında yapılacak olan nakliye hizmetinin; en hızlı, en güvenilir ve en doğru şekilde verilmesidir. Nakliye işi son derece dikkat ve özen isteyen; aynı zamanda da sevilen bir iştir. Euro Truck Simülatör ile bir birbirinden güzel tırlardan oluşan bir nakliye şirketinin de sahibi olmuş olacaksınız.
Share this article :

Yorum Gönder

:) :( :)) :(( =))
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oyun İndirme Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger