Son Oyunlar :
Home » » Okey İndir

Okey İndir

{[['']]}

Bedava okey indirdikten sonra oyunda bir kişiyi temsil ediyorsunuz. İsterseniz gösterge kullanılıp kullanılmayacağını ve kaçtan düşüleceğini menüden ayarlayabilirsiniz. İlk başlayan kişiye 15 diğerlerine 14 taş dağıtıyor. Taşları ıstaka üzerinde mouse ile kolayca hareket ettirip dizebilirsiniz.
Okey oynarken ilk önce 15 taşı olan oyuncu, taş çekmeden sağındaki oyuncuya bir taş atar. Sıranın geçtiği diğer oyuncu isterse solundaki oyuncunun attığı taşı alır, istemezse yerden bir adet taş çeker. Daha sonra o da elinden bir adet taş atar ve sıra sağındaki oyuncuya geçer. Oyunda bir kişi elini tamamlayıp açana kadar böyle devam eder. Herkes sırayla taş çekme yada yerdeki taşı alma hakkını kullanıp en erken okey oyununu bitirme gayretini çekiyor. Tabi ki okey oyununda bitip puan düşebilmek veya puan kazanabilmek için elinizdeki taşlar sırasıyla dizili olmalı.

Eğlenerek oynayacağınız okey download etmek için aşağıdaki butona başvurunuz. Okey oyununu iyi bilen kişiler bu oyunun geliştirilmiş versiyonu olan 101 Okey oyununu deneyebilirler. 101 de okeyin zevkli bir koludur ve iskambil kağıtları ile oynanan 51 oyununa benzer.
Share this article :

Yorum Gönder

:) :( :)) :(( =))
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oyun İndirme Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger