Son Oyunlar :
Home » » Call of Duty Modern Warfare 3 indir

Call of Duty Modern Warfare 3 indir

{[['']]}

Call of Duty oyunları serisin bize göre en müthiş serisi olan Modern Warfare 3 oyunuyla savaş maceranıza kaldığın yerden devam edebilirsiniz. Oyun severlerin büyük ilgi gösterdiği bu oyun gerçekten çok mükemmel hazırlanmış olduğunu sizlerde göreceksiniz. Oyunda eski sürümleri ne göre hemen hemen herşey değiştirilmiş kullanıcı menüsü oldukça kolaylaştırılmış olması siz oyun severlerimizin büyük ilgisini çekeceğine inanıyoruz. Oyuna dahil edilen Grafiksel ara aksiyon şov videolarıyla oyuna kendinizi kaptıracaksınız.


Call of Duty Modern Warfare 3 inceleme :  oyununda oyun severlerin eski sürümlerinde buldukları hatalar göz önüne alınmış ve bütün hataları tek tek masaya yatırılmış . Oyunun savaş aksiyonu oranını merak ediyorsanız hemen söyleyelim oyun da daha önce hiç görmediğiniz kadar aksiyon ve heyecanlı bölümler dolu bu oyunda sıkılma ihtimaliniz yok çünkü sizi sıkıntıya sokacak kadar heyecanı alt seviyeye düşürecek kadar bölüm Call of Duty MW3 oyununda bulunmamaktadır. Oyunun eski sürümlerini oynayan oyun severlerimiz bu oyunda çok fazla zorlanmayacaklardır fakat yine de bazı değişik olaylar içerisinde girdiğinizde ne yapacağınızı şaşıracak ve heyecandan oyuna adapte olamayacaksınız.

Call of Duty: Modern Warfare 3, serinin orijinal yapımcısı olan Infinity Ward tarafından geliştirildi. Üçüncü Dünya Savaşı’na sokacak senaryo modu, yeni Spec Ops modu ve oyuncuları büyük mücadelelere sürükleyecek multiplayer modları bulunuyor.

İlerlemeye sahip seviye sistemi, online oyuncu eşleştirme ve oyuncu sıralamaları gibi özelliklerle gelen yeni Spec Ops modu, oyuncuları daha fazla oynamaya teşvik edecek gibi duruyor.Senaryo ve multiplayer modları ise serinin önceki oyunlarından aşağı kalmıyor. Modern Warfare 2 ile yarım kalan hikaye daha geniş çaplı bir savaş eşliğinde oyunculara aktarılıyor. Multiplayer modları ise yeni araç gereçlerle ve silahlarla oyuncularla buluşuyor.

Sistem gereksinimleri:
İşletim Sistemi : Windows Xp / Vista / 7
İşlemci : Pentium 4 Dual Core 1.2 GHz
Ram : 2 Gb ve üzeri
Boş alan : 6 Gb
Ekran Kartı : 512 Mb
Ses Kartı : Direct X
DirectX : 9 ve üzeri


Share this article :

Yorum Gönder

:) :( :)) :(( =))
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oyun İndirme Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger