Son Oyunlar :
Home » » Battlefield 2142 indir

Battlefield 2142 indir

{[['']]}

Oyunun genel atmosferine değinecek olursak oldukça etkileyici olduğu söylenebilir. Etrafa genelde depresif, savaşla beraber terkedilmişlik duygusu veren bir hava hakim. Ancak yinede ufak tefek kusurlar yok değil. Örneğin geniş haritalarda araç kullanmak teşvik edilirken bu haritaları yayan olarak oynamanın pek eğlenceli olduğunu söylemek zor.
Titan Muharebesi
Battlefield 2142'deki irili ufaklı pek çok değişikliğin herhalde en büyüğü ve en güzeli Titan modu. 48 kişilik haritalarda oynayabildiğimiz bu mod, savaşlarını bir gayeyi başarmak üzerine kurgulayan oyunculara ilaç gibi gelecek. Titanların ne olduğunu kısaca özetleyecek olursak; günümüzün uçak gemilerinin havada giden versiyonları olarak nitelendirilebilirler. Orta-hafif ölçekli saldırı niteliklerinin yanında esas amaçları olan savaş alanına taşıdıkları asker ve teçhizatla ölümcül birer savaş makinası Titanlar. Oldukça ağır zırhlarının yanında Titan'ların birde güçlü enerji kalkanları var. Titan modunda amaç karşı tarafın Titan'ını yok etmekten ibaret. Alıştığımız Battlefield modlarında olduğu gibi geriye sayan bir sayaç yok.
Görevi tamamlamak için takip etmeniz gereken duruma göre iki şey var: İlki harita etrafına dağılmış olan füze rampalarının kontrolünü ele geçirmek ve attığınız füzelerle düşman Titan'ının güç kalkanını indirmek. İkinci aşama ise zırhını parçalayıp Titan'ı tamamen yok etmek. İkinci aşamayı çok ilginç kılan ve aslında esas eğlenceyi ve çatışmayı yaşadığımız kısım kalkanı inmiş olan bir Titan'a dışardan saldırıp zırhıyla uğraşmak yerine, Titan'a çıkarma yapıp içerden reaktörünü yok etmek ve zafere ulaşmak.
Özellikle iki tarafın Titan'ının da kalkanları indikten sonra ortalık epey şenlenmekte ve bu aşamadan sonra savaş Titan'ların iç kısımlarına, dar koridolarına taşınmakta. Düşman Titan'ına çıkarma yapmak için birden fazla yolu takip edebiliyoruz. Personel taşıyıcı tanklardan kapsül içinde Titan'a fırlatılabildiğimiz gibi helikopterlerle de toplu çıkarma yapabiliyoruz.

Özellikle bu çıkarma anlarındaki mücadele gerçekten inanılmaz eğlenceli. Bir kez içeri girdikten sonra her kattaki farklı konsolları yok ederek reaktörün kalkanını indirip son sözümüzü söylüyoruz. Titan bu noktada patlamaya başlıyor ve yerden 100 metre yükseklikte ölen bu devden atlayıp yıkımdan kaçmak için geriye sadece saniyeleriniz kalıyor. Titan'ı yok ettiğinizde verdiği tatmin hissi Conquest modunda geriye doğru sayan bir sayaç ve çıkan zafer ekranından çok daha ötesi. Ama yine de Titan'ın patlaması çok daha gerçekçi ve detaylı olmalıydı.
Kıt'a Dur!
Sonuca gelecek olursak, Battlefield 2142 önceli kadar serideki çıtayı yükseltemiyor ve küçük ama iyi rafine edilmiş değişikliklerle daha çok iyice elden geçmiş bir Battlefield 2 modu gibi gözüküyor. Ama kesinlikle tartışmasız eğlence de tavan yapıyor. Bu da onu yüksek fiyatına rağmen almak için çok iyi bir sebep.
Sistem Gereksinimleri:
İşlemci: Intel P4 Cpu 1.7 Ghz
RAM: 512
Ekran Kartı: 128 Mb Dx9
HDD: 2.2Gb
Share this article :

Yorum Gönder

:) :( :)) :(( =))
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Oyun İndirme Merkezi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger